Overblik over CrewPlan funktionerne for dig som er frivillig

CrewPlan er et nemt og intuitivt system at bruge, på denne side gennemgår vi hvilke funktioner du som frivillig har adgang til sådan at du kan bruge det til fulde.

Når du logger ind i din CrewPlankonto for første gang, vil du enten få vist en oversigt over hvilke vagter du kan byde ind på, eller hvis der endnu ikke er åbnet op for at du som frivillig kan vælge vagter, så vises din egen brugerprofil.


Den menu som du har adgang til kan indeholde færre muligheder, det er fordi at nogle funktioner kan være slået fra enten på grund af GDPR regler eller fordi de ikke er vurderet nødvendige.

Vi gennemgår de enkelte menupunkter i rækkefølge herunder.

Øverst på menuen ser du dit aktuelle profilfoto, hvis du vil skifte dit profilfoto kan du blot trykke på profilfotoet så kommer du til en side hvor du nemt kan uploade et nyt.

Lige under dit profilfoto står dit brugernavn (i dette tilfælde CREWPLAN), klikker du på det kommer du til din brugerprofil. Til højre for brugernavnet er et ikon af en dør, klikker du på det bliver du logget ud.

Opslagstavle - her kan du læse aktuelle opslag fra den organisation du er frivillig hos. De vises i et tidslinjeformat som du kender fra eksempelvis FaceBook med de nyeste opslag øverst.

Dagens vagter giver dig et hurtigt overblik over hvilke af dine frivillige-kolleger der er på vagt i dag. Det er muligt at se andre datoer fremad.

Brugere giver et visuelt overblik over de andre frivillige i den organisation du er frivillig hos.

Åbne vagter - Her ser du hvilke vagter du har mulighed for at tilmelde dig til. Hvis der er åbnet op for adgang til det vil du få vist denne side når du logger ind. Læs mere om siden Åbne vagter her

Mine vagter - Her ser du en historik over alle de vagter du som frivillig er tilmeldt. Både de vagter du har været på og de vagter du er tilmeldt som endnu ikke er afviklet.

Beskeder er det interne beskedsystem i CrewPlan, her kan du læse beskeder udsendt af administratorerne. I visse tilfælde vil du kunne besvare dem direkte til afsender.

Intranet indeholde vigtige informationer til dig som frivillig, her kan administratorer eksempelvis have en frivillighåndbog, code og conduct eller andre relevante oplysninger liggende som du skal læse.

Brugerprofil er din egen profil, her skal du løbende sikre at opdatere eksempelvis telefonnummer, emailadresse og de oplysninger den organisationer du er frivillig hos har bedt dig om at udfylde.

Log ud - Ja her logger du ud. Især hvis du bruger en offentlig tilgængelig computer er det vigtigt at du logger ud.link  Sidst opdateret 2022-06-12 13:18:44