Åbne vagter - det er her du tager vagter

Åbne vagter er den side som anvendes absolut mest, her ser du hvilke vagter der er ledige pladser på samt tilmelder dig til en vagt.

Herunder ser du et eksempel på Åbne Vagter, vi har nummereret de enkelte elementer og beskrevet dem enkeltvis.Øverst på Åbne Vagter markeret med 1 finder du Mine vagter.

Her kan du se hvilke vagter du er tilmeldt som endnu ikke er afviklet. I dette tilfælde er den frivillige tilmeldt én vagt.

Lige under Mine vagter markeret med 2 ser du information for den valgte vagtplan. Her kan der stå vigtig information til dig fra den vagtansvarlige. Det kunne være kontaktoplysninger ved sygdom eller lignende.

Den nederste del, markeret med 3, er her du finder de vagter hvor der er ledige pladser.

Vi gennemgår de enkelte elementer længere nede på siden her.

Mine vagter

I den øverste del kan du altid se hvilke vagter du er tilmeldt. Bemærk at du kan blive tilmeldt af vagter af en administrator for den organisation du er frivillig hos.

I ovenstående eksempel er der en række informationer vi vil gennemgå her.

Markeret med 1 er dato og tidspunkt for hvornår vagten starter og slutter. Her er det vigtigt at være opmærksom på at en vagt der begynder eksempelvis mandag kl 01:00 til 06:00 (tænkt eksempel) altså begynder natten mellem søndag og mandag - ikke mandag - tirsdag. Det er ærgerligt at komme et døgn for sent.

Markeret med 2 er information omkring vagten, det kan være hvilke opgaver der skal udføres eller anden vigtig information. Der kan også være en eller flere filer tilknyttet vagten som du kan hente.

Markeret med 3 er knappen Hvem er på vagt, hvis du klikker på den åbnes et vindue der viser hvem andre der er tilmeldt samme vagt som dig. Bemærk at denne funktion kan være deaktiveret af den organisation du er frivillig hos.

Markeret med 4 er et gult skilt hvor der i dette tilfælde står Guldvagt - dette er en indikation af at denne vagt tilhører en bestemt kategori. Disse kategorier oprettes af organisationen som også kan forklare hvilke regler der gælder. Bemærk at der ofte ikke vil være en kategori vist.

Markeret med 5 er et ikon for en kalender. Hvis du vil have de vagter du er tilmeldt vist i din elektroniske kalender, kan du bruge denne funktion. 
Hvis du bruger en iPhone eller iPad (ja eller MacBook) så kan du blot trykke på ikonet, så spørger din enhed om du vil abonnere på denne kalender. Bruger du en Androidenhed skal du kopiere linket (højreklikke) og tilføje kalenderen til din Googlekalender. (Vi laver en vejledning til Android snarest, ind til da må du google dig til hjælp)

link  Sidst opdateret 2022-06-12 13:18:44