CrewPlan support startside

Selv om CrewPlan er intuitivt og nemt at komme i gang med, så er det altid rart at kunne studere de mange funktioner i CrewPlan og få dem forklaret. På disse supportsider finder du en lang række artikler der gennemgår samtlige at CrewPlans funktioner så du nemt og i ro og mag kan lære frivilligsystems mange funktioner at kende.

Herunder finder du links til de supportartikler der findes, vi skriver løbende nye og opdaterer dem når der kommer nye funktioner. Vi har skrevet en række artikler rettet til dig som er frivillig og skal tage vagter, de ligger øverst i listen. Derunder er der artikler rettet til dig som er administrator i en CrewPlan konto.

For dig der er frivillig

Overblik over funktionerne i CrewPlan

Sådan logger du ind CrewPlan første gang

Jeg har glemt mit kodeord (eller kender det ikke)

Sådan tager du vagter i CrewPlan

Få dine vagter over i telefonens kalender

For dig der er administrator

Sådan udsender du et link til dine frivillige, så de kan logge direkte ind.

Sådan bruger du special-vagtprofiler til at begrænse antal vagter en frivillig kan tage, samt skifter farve på vagterne.

link  Sidst opdateret 2022-06-12 13:18:44